a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

Bengt Wahlgren

Bengt Wahlgren är byggnadsantikvarie utbildad på Gotland. Under drygt 16 år har han arbetat på såväl stora som små konsultföretag i byggbranschen med specialisering inom restaurering och byggnadsvård. Bengt har specialistkompetens inom bl.a. restaurering av natursten. Startade Restaurera år 2016.

0705-49 79 81

Linnéa Stolle

Linnéa Stolle är bebyggelseantikvarie, utbildad vid Göteborgs universitet och har erfarenhet från arbete både på muséum, hos byggnadsvårdsföretag och på konsultföretag. Linnéa har både under utbildningen och i yrkeslivet, riktat in sig på traditionellt hantverk och byggmaterial. Ett ämne som engagerar är lera som byggnadsmaterial och hållbart byggande.

0763-27 34 21

Johanna Hadmyr

Johanna Hadmyr är bebyggelseantikvarie, utbildad vid Göteborgs universitet, med 18 års erfarenhet inom kulturmiljövård och restaurering. Har framförallt arbetat på arkitektkontor, men även på konsultföretag och inom kommunen. Johanna har gedigen erfarenhet och specialistkompetens inom restaurering av det moderna kulturarvet men även från att arbeta med analys och värdering av större komplexa kulturmiljöer.

0734-21 83 61

Maja Lofteskog

Maja Lofteskog är byggnadsantikvarie, utbildad vid Uppsala universitet, Campus Gotland och KTH Arkitektur. Maja har ett brett intresse för kulturmiljövården och brinner för konst, arkitektur och fotografering.

0735-11 42 52

Henrik Ogstedt

Henrik Ogstedt är bebyggelseantikvarie, utbildad vid Göteborgs universitet. Han har lång erfarenhet som bebyggelseantikvarisk konsult men har även arbetat i fastighetsbolag med frågor gällande långsiktig förvaltning och utveckling av äldre bebyggelse. Henrik har speciellt intresserat sig för äldre byggmaterial och tekniker och då särskilt arbetat mycket med fönster. Han har även stor erfarenhet av arbete med det kyrkliga kulturarvet.

Henrik utgår från vårt kontor i Kristianstad.

0728-99 40 25

Jenny Lychnell

Jenny Lychnell är byggnadsantikvarie utbildad vid Uppsala Universitet, Campus Gotland, Melbourne University och Mälardalens Högskola. Jenny har en bakgrund inom informationsdesign med inriktning på rumslig gestaltning. Under sin utbildning inriktade hon sig på utvecklingen av kulturarvet till nya funktioner. Ämnen som engagerar är 1800-talets lägenhetshus och äldre planlösningar.

0728-97 47 25